top of page

Konfliktuskezelés tréning

Konfliktuskezelés – változásmenedzselésA konfliktusok létét sokáig vitatták, csak az volt „jó ember”, aki nyíltan hangoztatta, hogy neki már pedig ilyen nincs! Aztán kiderült, hogy a konfliktusok a változások/változtatások előszobái és ha „jól nyúlunk” hozzájuk, akkor számtalan előnnyel járnak.

Ma már tudjuk, hogy mindenkinek vannak konfliktusai, önmagával, másokkal, helyzetekkel, munkahelyekkel és a sort hosszan lehet folytatni, de ami lényeges, hogy a konfliktusok feldolgozását, megoldási módjait meg lehet tanulni, ugyanúgy, mint bármi mást.

Hogyan történik ez a gyakorlatban: négyszemközt vagy egy kiscsoport (8-12 fő) keretein belül „ránézünk” az eddig átélt konfliktusainkra, arra, hogy mit sikerült megnyugtatóan feloldanunk és mit cipelünk még ma is teherként a vállunkon. Megnézzük, milyen „tipikus” konfliktushelyzetek ismétlődnek az életünkben, miért és hogyan tudnánk ezt a rossz kört megszakítani.

Nyomon követjük a konfliktus folyamatát és annak minden összetevőjét, levonjuk belőle azokat a következtetéseket, amit máskor is tudunk alkalmazni, hogy az életünk nehéz szakaszain mielőbb úrrá tudjunk lenni.
Az „együttdolgozás” szakaszaiban kidolgozzuk és kipróbáljuk azokat a változtatási technikákat, amik testre szabottak és magunkénak érzünk.

Ami a gyakorlatban jól működik, azt megtartjuk, ami nem, azt elvetjük és újakat találunk helyettük.

Ez a folyamat van, amikor gyötrelmes vagy mulatságos, néha könnyfakasztó, de ha megtaláljuk a „saját technikánkat”, akkor hatalmas erőforrás birtokosaivá válunk, amit bárhol, bármikor újra hasznosítani tudunk, hiszen megértettük, hogy a konfliktus nem végveszély, hanem csak egy „új” kezdete.

A csoport létszáma: 8-12 fő

A csoport időtartama: 15 alkalom, hetente majd kéthetente 2 óra.

A csoport ára: 2000 Ft/60 perc, 4000 Ft/alkalom.

Tervezett indulás: folyamatosan

Jelentkezni lehet az info@valtozasrendelo.hu mailcímen.

pszichológia, pszichológus, Ritter Andrea, Változás rendelő, konfliktuskezelés, konfliktus, gond, probléma, megoldás, önismeret, stressz, idegesség, szorongás, fóbia, köryezet, teher, tréning, identitás, feldolgozás, idegi, lelki, fizikai, veszekedés, vita
bottom of page