Családok krízishelyzete esetén alkalmazott módszereink

​​A krízis okainak tisztázása, a segítségnyújtás módozatainak meghatározása, szakmai segítségnyújtási terv elkészítése közösen. A választható szolgáltatások:

 

• Mediáció, azaz peren kívüli megegyezés

• Pszichés gondozás, tanácsadás és/vagy hosszabb pszichoterápia gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt

• Egyéni életvezetési tanácsadás, life coaching

• Pár- és családterápiás konzultáció, terápia

• Csoportok

„A válás speciális krízishelyzet. Olyan, mint egy földrengés: semmi nem marad a nyomában ugyanaz, mint volt. Épp ezért speciális és sokoldalú kezelést igényel. Szükségünk van ilyenkor jogi, lelki, gazdasági segítségre. A Változás Rendelő  főként ezen összetett krízishelyzet pszichés vonatkozásaival foglalkozik, de szükség esetén segítséget nyújt az ügyvéd kiválaztásában is. A mediáció mondern módszerével pedig a békés és gyors megegyezést segíti, hogy minél kisebb legyen az az anyagi és pszichés kár, amely az érintettetekre hat.

"A legtöbben minél előbb túl akarnak lenni rajta, igyekeznek nem gondolni a veszteségekre. Paradox módon így meghosszabbítják a veszteségek okozta sebek gyógyulását. Jobb megérteni, miért történt úgy, ahogyan történt. Méghozzá úgy, hogy ne érezze többé vesztesnek magát… Mi segítünk egy helyzetet megérteni, de a döntést mindig az ügyfél hozza meg.” /Interjú Dr. Ritter Andreával, www.otvenentul.hu/


Hatékonyság időben, költségben és főként lelki krízisek megoldásában! Team-munka egy megértő, a legjobb megoldást kereső szakmai csapat segítségével.

Csoportjaink a házasság/válás körül (link)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now