top of page
SZAKTERÜLETEK

 

Dr. RITTER ANDREA ÉS

 

MUNKATÁRSAI

Rendelőnkben gyermek- és fenőtt szakpszichológusok, család- pár és egyéni terápiás képzettséggel rendelkező pszichológusok, mediátorok, coach, dolgozik, így bármely lelki probléma esetén várjuk jelentkezésüket!

A rendelőt 2009-ben alapította Dr. Ritter Andrea, klinikus pszichológus.

 

Dr. Ritter Andrea specializációi:

 

Válásmenedzsment: komplex szolgáltatáscsomag, amelynek fókusza a pszichés problémák kezelésén nyugszik, és a család krízishelyzetének minden vetületét magába foglalja;

- gondoskodik a gyerekekről,

- a felek lelki állapotának javításáról - pszichológiai tanácsadás, terápia vagy life coach ülések keretében,

- a fájdalommentesebb váláshoz a megegyezésen keresztül visz az út, ezért gyakram javaslunk mediációt.

Sok időt, és főleg fájdalmat takaríthat meg mindenki, aki nem félvállról veszi, vagy egyedül próbálja meg megoldani nehéz helyzetét. Mi nem feltétlenül a szétválasztásra, a család szakítására koncentrálunk; sokkal inkább szeretnénk az adott helyzetet minden oldalról megvilágítva a kliensek kezébe adni a döntést.

 

LMBT Tanácsadó Központ: A Változás Rendelőben egyedüliként meleg, leszbikus, transz-szexuális identitáskérdések kutatása, a különböző szexuális orientációkból következő gyakorlati, terápiás segítségnyújtás. Bővebb leírás: www.lmbtkozpont.hu

 

Transzgenerációs családi kérdések: Elméleti pszichoanalitikus kutatásaimból következően a generációkon átívelő traumaátadás problémája, pl. a zsidóságból következő családi, kapcsolati sajátosságok kérdése.


Az internethasználat pszichológiája: ezirányú kutatásaim és az ezzel kapcsolatos gyakorlati problémák, mint pl. túlzott számítógép-használat.
 

 

bottom of page