top of page

Női csoport

Női mentálhigiéné: Prevenciós önfejlesztő csoport a nők lelki egyensúlyáért

 

Információ és önmegértés

Nőknek, nőkkel, nőkért nőkről… önismereti csoport női témákban.

Pszichoterápiákban és női kérdésekben jártas nők fogtak össze, hogy segítsenek válaszokat találni a felnőtt nők kérdéseire.

A felnőtt nő sok csomagot cipel; egyik kezében társadalmi szerepei, másikban magánélete, a hátán pedig gyerekkora. Hogy ne legyen túl nehéz a batyu, egy egészséges nőnek is szüksége van ezek megértésére, összerakására. Le kell vennünk a fölösleges terheket a nők válláról. Ezért elhatároztuk, hogy önismereti csoportot indítunk nőknek.

 

Minden olyan lány, asszony, csaj, hölgy jelentkezését várjuk, aki átélt már diszkriminációt, hátrányt, esélyegyenlőtlenséget, vagy más olyan problémát, ami női mivoltával függött össze, és tapasztalatait szívesen megosztaná másokkal.

Minden olyan lány, asszony, csaj, hölgy jelentkezését várjuk, akik maguk nem éltek át diszkriminációt, mert nem vették észre, vagy nem is esett meg velük, de érdekli őket saját sorsuk alakulása, nőiségükből következő tapasztalataik, melyeket nehéz néha megérteniük. A csoporton közösen keressük azokat a válaszokat, amelyek segítik a nőket minden életkorban, hogy megtalálják és felvállalják saját női identitásukat.

A csoport létszáma: 8-12 fő

A csoport időtartama: 15 alkalom, hetente majd kéthetente 2 óra.

A csoport ára: 2000 Ft/60 perc, 4000 Ft/alkalom.

Tervezett indulás: folyamatosan

Jelentkezni lehet az info@valtozasrendelo.hu mailcímen

pszichológia, pszichológus, Ritter Andrea, Budapest, Változás Rendelő, női csoport, nő, hölgy, hölgyek, nőknek, önsimeret, önfejlesztés, önmegértés, prevenció, társadalmi szerep, gyerekkor, szülő, szülők, magánélet, szorongás, fóbia, krízis, életszakasz
pszichológia, pszichológus, Ritter Andrea, Budapest, Változás rendelő, hölgyek, hölgyeknek, heteroszekszuális, homoszekszuális, információ, megértés, esélyegyenlőség, előny, hátrány, diszkrimináció, lány, asszony, nő, csaj, nőiség, nőiesség, sors, életkor
bottom of page